Tiger Muay Thai / MMA / BJJ Training Camp, Phuket, Thailand Message Board
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Andreas
 #1 
Tiger Muay Thai’s hemsida är nu delvis översatt till svenska, klicka här eller följ länken från förstasidan.

Å till alla självutnämda språkpoliser, slappna av! Det är jag som har översatt, och jag är en fighter ingen språkprofessor! Men har ni synpunkter på meningsuppbyggnad och formuleringar är ni välkomna att framföra dem!


And to Cori, and other paranoid non-swedish-speaking people, this is whats written above ----->

"Parts of the Tiger Muay Thai webpage is now translated into swedish, click here or follow the link from the front page.

And to all the self proclaimed languagepolice's , loosen up! I'm the one thats done the translation and I'm a fighter not a writer! But, if you still have an opinion about the way it's written please feel free to share!
"TMT
 #2 
Sawasdee,

Thanks to Andreas for adding the Swedish language pages to the website and his help on our other projects as well as his training on Team MMA Thailand.
Andreas is a rock and a major part of our MMA Program.

Chok Dee and Thanks

Will


M
 #3 
Snyggt jobb Andreas

Eric S
 #4 
Jag funderar starkt på att ta mig till phuket för att träna hos er. räknar med att det blir typ i september. hur går jag till väga, vad behövs göras. vore tacksam för all hjälp som kan fås...och då gäller det allt från boende, visum frågor m.m.

Vänlig hälsning

Eric
Andreas
 #5 
Tjena Eric, det tycker jag absolut att du ska göra!

Boende är det minsta av problemen, Tiger har en massa boendenalternativ i prisklass från budget till lyx i direkt anslutning till campet. Sen samatbetar dem även med flera andra bungalowställen i området.

Visum är heller igentligen inget problem. Sök ett dubbeltturistvisum på den Thailändska ambassaden hemma i Sverige, kostar 400kr och tar några veckor. Det ger dig 6 månader här nere. Sen efter det är det bara att använda dina 30dagars stämplar eller söka nytt turisvisum i något grannland.

Du kan kika lite på min blogg, svaret på en hel del frågor tas nog upp där någonstans, http://solskenknogarskenben.blogg.se och har du fler fråger så ställ dem här!

Ses i september då! /Andreas
Jeremy
 #6 
stannar du längre än 1månad behöver du turist visa som gäller 60dagar, det fixar du i sverige på den thailändska ambassaden. Funderar du på att stanna längre än 2månader så försök att få dubbelt turist visa.
   Jag tog mig ner till Phuket o knatade in på deras kontor och sa att jag ville träna & ha boende så fixade dem det, senare på eftermiddagen var jag och tränade. Svårare så är det inte.
Är du ute efter speciellt boende t.ex att du vill bo riktigt budget är det bra om du droppar ett msg till personalen i förväg så dem har tid att fixa det.

Patrik
 #7 
Riktigt snyggt jobbat med mmaphuket.com.
Du hur länge ska du stanna egentligen Andreas? Är det tom så att du kanske är kvar och instruerar när man kommer tillbaks med Jeremy H, Anders och Henrik R i vinter? (ja vi kommer, de andra vet bara inte riktigt om det än :-)) Eller är det UFC som gäller för dig!? ;-)

Har kollat runt nu länge efter andra träningsalternativ i thailand, i USA osv men kommer bara fram till slutsatsen att Tiger har den klart bästa träningen. Oavsett vilken nivå man ligger på (alltså även för mig som annars är en chipsätande fetknopp som har ett kylskåp till vighet). Att det dessutom är billigt att leva najs i phuket (man klarar sig alldeles utmärkt med csn-pengar för distansstudier) och att man får köra snabb moppe hela dagarna är bara en bonus :-).

ps. fixa din fot ds.
Andreas
 #8 
Tänkte bara pusha för min nya blogg lite!

Om livet på och omkring Tiger Mauy Thai!

Kolla in den » MMA i ThailandRoger
 #9 
Jag o tjejen åker ner på söndag, vi kommer också blogga...

http://www.metrobloggen.se/rogmi

Cya all !
Erik
 #10 
När man tränar på tmt, så ska de väl kosta 25000 bath per 3 månader, mer vad exakt ingår för dessa 25000 bath? skall man fixxa eget boende? vad kostar det? vad kostar mat och sånt? någon mer erfaren som tränar vad vad skulle ni beräkna att det kostar att leva i thailand och träna per månad?
Roger
 #11 

När du bokar skriv bara med vart du vill bo så fixar dom det åt dig, finns massa olika boenden att välja på, finns länkar på hemsidan, allt från 5000 baht till 24.000 baht per månad.

Kostnad för maten är svår att svara på beror ju på var du äter, fixar du ris och käkar en burk tonfisk till eller käka ute 3ggr om dan. Dricker du proteindrinkar så ta med protein hemifrån det är asdyrt här. Finns länk på hemsidan där du kan se Tiger grillens meny säger väl iaf nåt om priset här omkring.

I träningskostnaden ingår 2 pass om dagen, Muay thai eller Grappling/Mma. Så ingår förstås gym träning hur mycket du vill och yoga pass varje morgon.

Kanske lite hjälp iaf.... annars finns allt du behöver veta på hemsidan.


Henrik
 #12 
Tjenare!

Är ruskigt sugen på att komma bort och träna hos er. Undrar lite kring vad man ska tänka på? Hur lägger ni upp träningen när man kommer till er? Vilket paket ska man köpa som nybörjare och funderar på att vara hos er i 3 månader?

Mvh Henrik
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply


Create your own forum with Website Toolbox!